KOLEDAR 2018

koledar2018

 

Božični miting, Brežice 22.12.2017

Na "Božičnem mitingu" v Brežicah, so uspešno nastopili tudi naši atleti in atletinje. Joško Švirt je bil drugi, z osebnim rekordom v dvorani 3.81m, drugi je bil tudi Luka Kunej v skoku v daljino, z daljavo 6.16m, tretji pa Benjamin Slak, prav tako v skoku v daljino, s skokom dolgim 5.47m (OR). Andraž Durjava je bil četrti v skoku v višino, z novim osebnim rekordom 1.88m. Pri dekletih so v višino skakale Neja Žnidaršič, ki je s preskočenimi 1.55m popravila svoj osebni rekord v dvorani (zelo malo ji je tudi zmanjkalo na višini 1.60m) in bila četrta, Maja Gazvoda je bila šesta z izenačenim osebnim rekordom 1.50m, Nika Kovač pa je preskočila 1.45m in bila osma. V skoku s palico je nastopil še Klemen Kastrevc, ki je preskočil 2.01m in bil trinajsti. 
untitled collage

Več ...

 

Odpoved vadbe med novoletnimi počitnicami

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da v sredo, 20. decembra 2017 za letošnje koledarsko leto zaključujemo z vadbo atletske abecede in vadbo v skupinah U12 in U14, zaradi novoletnih počitnic in posledično zaprte telovadnice.

Z vadbo ponovno začnemo v sredo, 3. januarja 2018, po ustaljenem urniku.

Vesele praznike vam želimo,
Julija, Mirjam, Valentina, Mišo in Matjaž

 

Sestanek s starši atletov in predavanje o zdravi športni prehrani v Trebnjem, 8.12.2017

V peteķ, 8. decembra, smo imeli v Trebnjem sestanek s starši mladih atletov. Sestanek je vodil trener Mitja Svet, udeležili pa so se ga tudi predsednik kluba Mario Mohorović in tajnik kluba Matjaž Fabjan, ki sta podala nekaj informacij o delovanju kluba ter novi trener Mišo Matijević, ki od novembra pomaga pri izvedbi treningov v Trebnjem. Na sestanku smo se pogovorili o izvedbi treningov, opremi, tekmovanjih in podali še druge informacije o delovanju kluba.

Po sestanku je naša trenerka in prehranska stokovnjakinja Valentina Žefran izvedla še zelo poučno in zanimivo predavanje o zdravi prehrani mladih športnikov. Predavanja se je udeležilo tudi lepo število atletov, ki so si vestno beležili koristne informacije o jedilnikih pred in po treningu.

Verjamemo, da so tovrstna predavanja zelo dobra popestritev atletskih treningov. Še bolj pa nas veseli, da je tema zelo zanimiva za mlade atlete, ki vedno znova kažejo željo po novih znanjih.
collage-2017-12-08

 

Mnogobojček Sodražica - 2.12.2017

V soboto, 2.12.2017 je v Sodražici potekalo tekmovanje v okviru Dolenjskega pokala v mnogobojih za najmlajše. Kar 98 tekmovalcev iz sedmih klubov Dolenjske in Posavske regije se je v različnih starostnih kategorijah med seboj pomerilo v suvanju težke žoge, skoku v daljino ter tekih.
Mladi atleti AK Krka so se odlično odrezali in domov odnesli 1 zlato medaljo, 2 srebrni in 2 bronasti medalji. Tako je Tisa Tratar v kategoriji U-8 zasedla 1. mesto, v kategoriji U-10 je Eva Lana Meršol zasedla 3. mesto, Maj Kolarič pa 2.mesto. V kategoriji U-12 je bila Lucija Strmole druga, Taja Tratar peta, Lara Kolarič šesta, Matic Kotnik pa sedmi. Jan Radakovič je v kategoriji U-14 zasedel 2. mesto, Tim Kavčnik Novina je bil četrti, Oliver Blagojevič pa sedmi.

FOTOGALERIJA:  Mnogobojček Sodražica
sodrazica 23Objave v medijih:  Dolenjska news      Lokalno.si  

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki