Mnogobojček Sodražica - 2.12.2017

V soboto, 2.12.2017 je v Sodražici potekalo tekmovanje v okviru Dolenjskega pokala v mnogobojih za najmlajše. Kar 98 tekmovalcev iz sedmih klubov Dolenjske in Posavske regije se je v različnih starostnih kategorijah med seboj pomerilo v suvanju težke žoge, skoku v daljino ter tekih.
Mladi atleti AK Krka so se odlično odrezali in domov odnesli 1 zlato medaljo, 2 srebrni in 2 bronasti medalji. Tako je Tisa Tratar v kategoriji U-8 zasedla 1. mesto, v kategoriji U-10 je Eva Lana Meršol zasedla 3. mesto, Maj Kolarič pa 2.mesto. V kategoriji U-12 je bila Lucija Strmole druga, Taja Tratar peta, Lara Kolarič šesta, Matic Kotnik pa sedmi. Jan Radakovič je v kategoriji U-14 zasedel 2. mesto, Tim Kavčnik Novina je bil četrti, Oliver Blagojevič pa sedmi.

FOTOGALERIJA:  Mnogobojček Sodražica
sodrazica 23Objave v medijih:  Dolenjska news      Lokalno.si  

 

Priprave Beograd - 24.11. - 2.12.2017

Ker se približuje zimska atletska tekmovalna sezona, sta se skupini šprinterjev in skakalcev odpravili na priprave v krožno dvorano v Beograd, kjer so imeli vrhunske pogoje za treninge. Šprinterji, pod vodstvom Andreja Jerička, bodo opravili priprave v treh vikendih, skakalci pod okriljem Mateje Drobnič pa so bili na pripravah skupaj en teden. Atleti so trenirali dvakrat na dan, v dvorano pa so se odpravili predvsem zaradi treningov tehnike, katere pozimi v Novem mestu nimajo kje opravljati. Ker so vsi zelo navdušeni nad krožno dvorano, jo že nestrpno pričakujejo prihodnje leto na Veledromu, s katero bi privarčevali tako na času, predvsem pa na denarju, ki ga morajo zdaj vlagati v dvorane v tujini in dolge poti do tja.
dsc 0215

Več ...

 

Polmaraton Palmanova, 19.11.2017

Klara Ljubi je danes nastopila na polmaratonu v Italiji - v Palmanovi, kjer je krepko postavila osebni in klubski rekord, ki zdaj znaša 1:21,23. V svoji kategoriji je zmagala, absolutno pa je bila druga. Čestitamo!
1

Več ...

 

Ljubljanski maraton, 29.10.2017

Na Volkswagen 22. Ljubljanskem maratonu je bila na polmaratonski razdalji najboljša med Slovenkami Klara Ljubi, s časom 1:22'49", kar je tudi njen nov osebni in klubski članski rekord. Absolutno je za zmagovalko, ki prihaja iz sosednje Madžarske, zastala za pičlih 12 sekund, ki jih predpisuje startu v ozadju in nepregledu nad konkurenco. Tekmovalki se je v zadnjem delu polmaratona približala, a je zmanjkalo metrov. Na isti razdalji je bil 11. absolutno Puš Sebastjan s časom 1:15'18". Za dobre 3 minute je zmagal v svoji starostni kategoriji. Čestitke obema našima atletoma za odmeven nastop na največji tekaški prireditvi v Sloveniji.
lm 2017-w hmObjave v medijih:  Lokalno.si  Siol.net             

 

Atletski vrtec AK Krka

Spoštovani!

Z mesecem novembrom 2017 v Atletskem klubu Krka Novo mesto pričenjamo z atletskim vrtcem, za otroke stare 3 in 4 leta. Gre za vadbo, prilagojeno starosti otrok ter njihovem motoričnem razvoju, poudarek pa je predvsem na naravnih oblikah gibanja.

Otroci bodo vadili skupaj s starši, pod strokovnim vodstvom profesorice športne vzgoje, Mirjam Bauer.

KDAJ: vsak torek, med 16.30 in 17.30 uro;
KJE: v Športni dvorani Leona Štuklja na Šegovi ulici 112 v Novem mestu (vhod zadaj, z zgornje tribune);
CENA VADBE: 16 eur/mesec;
PRIČETEK VADBE: 7.11.2017.

Predstavitev: TUKAJ
Prijavnica: TUKAJ   

AK Krka
 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki