Atletski miting za pokal župana Občine Trebnje - STARTNA LISTA


STARTNA LISTA
    URNIK    

plakatrebnje

 

Vadba atletske abecede Atletskega kluba Krka v šolskem letu 2017-18

Spoštovani,

obveščamo Vas, da s ponedeljkom, 4. septembrom 2017, na stadionu Portoval, pričenjamo z vadbo atletske abecede v šolskem letu 2017-18. Termini vadbe ostajajo nespremenjeni:

skupina A (5 - 7 let) od 16.30 do 17.30, ob ponedeljkih in sredah
skupina B (7 - 9 let) od 17.30 do 18.30, ob ponedeljkih in sredah.

V prilogi pošiljamo predstavitev, vabilo in prijavnico. Za več aktualnih informacij spremljajte klubsko spletno stran www.atletskiklub-nm.si - rubriko »Atletska abeceda«.
Za otroke, ki so dopolnili 10 let izvajamo v klubu celoletno vadbo v skupini U12 (starost 10 in 11 let), U14 (starost 12 in 13 let)...

Dokumenti:  PREDSTAVITEV    VABILO    PRIJAVNICA  

V primeru nejasnosti oz. vprašanj nas kontaktirajte.

Vabljeni!

Športni pozdrav,
Matjaž Fabjan
tajnik AK Krka
031 851508

aavabilo

 

Tekači na pripravah na Rogli

Ta teden se 16 tekačev, članov AK Krka Novo mesto, pripravlja na jesenski del sezone na Rogli. Pogoji za trening so vrhunski, kar s pridom izrabljajo za svoje treninge na stadionu in okoliških terenih. Razen nekaj manjših poškodb in utrujenosti, ni posebnosti, glede na velikost ekipe na Rogli, pa povsod zbujajo pozornost turistov, ki jih tukaj ne manjka. Z atleti je trener Aleš Lindič, obiskal pa jih je že tudi novi trener za teke na srednje in dolge proge, Borut Retelj.
20170816 125342

Več ...

 

Trebanjci migajo

Atletska sekcija AK Krka v Trebnjem tudi med počitnicami pridno trenira. Večina treningov se odvija na trimu. Otroci uživajo in se pred začetkom jesenske tekmovalne sezone pridno pripravljajo na tekmovanja. Prva tekma za mlade tekmovalce bo prav domači Atletski miting za pokal župana občine Trebnje, ki bo na sporedu v petek, 24. 8. 2017 (razpis). Na tekmovanju pričakujemo preko 150 mladih tekmovalcev iz dolenjske regije.
treningtrebnje

 

Evropsko prvenstvo za veterane - Aarhus (Danska) - 27.7. - 6.8.2017

Med 27.7. in 6.8.2017 je v Aarhusu, na Danskem, potekalo Evropsko prvenstvo za veterane. Mišo Matijević je zaradi povišane temperature (posledica dolgotrajne vožnje, spremembe okolja,...) odpovedal nastop v svoji najmočnejši disciplini - deseteroboju, kjer je bil kandidat za srebrno oz. bronasto odličje. Prav tako je izpustil posamično disciplino, skok v daljino. Kasneje je nastopil v dveh posamičnih disciplinah, in sicer v skoku s palico je s preskočenimi 340 cm osvojil 8. mesto ter metu kopja, kjer je z rezultatom 40.36 m končal na 16. mestu. Slovenska odprava se je domov vrnila z eno zlato, eno srebrno in petimi bronastimi odličji.
misoevropsko                       Objave v medijih:  Lokalno.si    Dolenjska news   Radio Krka    

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki