Miting Ljubljana, 13.1.2018

Naši atleti so uspešno otvorili zimsko tekmovalno sezono 2018. V Ljubljani je bil miting, kjer so dopoldan potekale šprinterske discipline, popoldan pa so prišli na svoj račun skakalci. Padlo je veliko osebnih rekordov, zmago je zabeležil Tilen Ovniček v teku na 60m, z novim osebnim rekordom 6.98s. Tinkara Zalokar pa je odtekla nov klubski mlajše članski rekord, ki zdaj znaša 7.98s.
p1190212

Več ...

 

Predavanje o prehrani - vabilo, 16.1.2018

prehrana

 

KOLEDAR 2018

koledar2018

 

Božični miting, Brežice 22.12.2017

Na "Božičnem mitingu" v Brežicah, so uspešno nastopili tudi naši atleti in atletinje. Joško Švirt je bil drugi, z osebnim rekordom v dvorani 3.81m, drugi je bil tudi Luka Kunej v skoku v daljino, z daljavo 6.16m, tretji pa Benjamin Slak, prav tako v skoku v daljino, s skokom dolgim 5.47m (OR). Andraž Durjava je bil četrti v skoku v višino, z novim osebnim rekordom 1.88m. Pri dekletih so v višino skakale Neja Žnidaršič, ki je s preskočenimi 1.55m popravila svoj osebni rekord v dvorani (zelo malo ji je tudi zmanjkalo na višini 1.60m) in bila četrta, Maja Gazvoda je bila šesta z izenačenim osebnim rekordom 1.50m, Nika Kovač pa je preskočila 1.45m in bila osma. V skoku s palico je nastopil še Klemen Kastrevc, ki je preskočil 2.01m in bil trinajsti. 
untitled collage

Več ...

 

Sestanek s starši atletov in predavanje o zdravi športni prehrani v Trebnjem, 8.12.2017

V peteķ, 8. decembra, smo imeli v Trebnjem sestanek s starši mladih atletov. Sestanek je vodil trener Mitja Svet, udeležili pa so se ga tudi predsednik kluba Mario Mohorović in tajnik kluba Matjaž Fabjan, ki sta podala nekaj informacij o delovanju kluba ter novi trener Mišo Matijević, ki od novembra pomaga pri izvedbi treningov v Trebnjem. Na sestanku smo se pogovorili o izvedbi treningov, opremi, tekmovanjih in podali še druge informacije o delovanju kluba.

Po sestanku je naša trenerka in prehranska stokovnjakinja Valentina Žefran izvedla še zelo poučno in zanimivo predavanje o zdravi prehrani mladih športnikov. Predavanja se je udeležilo tudi lepo število atletov, ki so si vestno beležili koristne informacije o jedilnikih pred in po treningu.

Verjamemo, da so tovrstna predavanja zelo dobra popestritev atletskih treningov. Še bolj pa nas veseli, da je tema zelo zanimiva za mlade atlete, ki vedno znova kažejo željo po novih znanjih.
collage-2017-12-08

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki