Šesteroboj veteranskih reprezentanc AUT, HUN, CRO, CZE, SUI in SLO - Ptuj, 28.8.2017

26.8.2017 je na Ptuju potekal šesteroboj veteranski reprezentanc AUT, HUN, CRO, CZE, SUI in SLO. Nastopila sta po dva najboljša v posamičnih disciplinah iz vsake države, upoštevajoč starostni faktor. Mišo Matijević je nastopil v skoku s palico in z rezultatom 325cm (starostni faktor 378 cm) zasedel 9. mesto. Zaradi poškodb troskokašev se je pomeril tudi v troskoku, v katerem je nastopil nasploh prvič in z rezultatom 11.03m (starostni faktor 12,80m) zasedel 11. mesto. Nastopil je tudi v štafeti 4x100m, ki je zasedla 6.mesto. Moška in ženska veteranska reprezentanca SLO je zasedla skupno 4. mesto.
mispoptuj


 

APS za starejše mladince (2.dan) - Maribor, 27.8.2017

Drugi dan Atletskega pokala Slovenije so naši atleti stopili štirikrat na stopničke. Pokalni prvak je postal Jošt Žnidaršič, v teku na 3000m z zaprekami (10:25,06), drugi je bil Mario Križman, v metu kladiva (49.76m), tretji pa Andraž Durjava, v troskoku (12.98m). Skupno so fantje osvojili tretje mesto.

collage-2017-08-27 2

Več ...

 

APS za starejše mladince (1.dan) - Maribor, 26.8.2017

V Mariboru se je danes končal prvi dan Atletskega pokala Slovenije za starejše mladince in mladinke. Naši atleti so se domov vrnili s petimi medaljami, in sicer dvema srebrnima in tremi bronastimi. Drugi mesti sta osvojila Tilen Ovniček, v teku na 100m (10.93s) in Andraž Seničar v teku na 5000m (17:30,87), tretji pa so bili Jošt Žnidaršič v teku na 1500m (4:22,49), Joško Švirt v skoku s palico (3.40m) in Lara Florjančič v teku na 100m z ovirami (16.13s).

medlaje

Več ...

 

Univerziada Taipei 2017

Nekaterim atletom bo letošnja Univerzijada V Tajpeju (Tajvan) vrhunec sezone. Tam se naše štiri članice že dober teden privajajo na tamkajšnje razmere, s tekmovanji pa so začele danes. Prva se je že zjutraj pomerila Katja Ponikvar v hoji na dvajset kilometrov. Z zgodnjim startom ob sedmi uri po lokalnem času so tekmovalkam želeli omogočiti čimbolj optimalne razmere, da se izognejo preveliki vročini ter vlagi. Tako bo tudi v nedeljo na polmaratonu, kjer bo nastopila Klara Ljubi. Obe sta mnenja, da jima bo množica ob stezi pomagala do dobrega rezultata, saj so Tajvančani zelo prijazni in spoštljivi do športnikov ter cenijo vsak dosežek. Cel vikend bo na tekmovališču Tjaša Potočar, ki nastopa v mnogoboju, v soboto pa se bo Norma Resnik pomerila v suvanju krogle. Držimo pesti in jim želimo vso srečo.
img 5633

 

Atletski miting za pokal župana Občine Trebnje - 25.8.2017

Uspešno je zaključen drugi atletski miting - "Atletski miting za pokal župana Občine Trebnje", ki je bil v organizaciji Občine Trebnje, Krajevne skupnosti Trebnje in Atletskega kluba Krka Novo mesto.Tekmovanje je bilo namenjeno najmlajšim kategorijam otrok iz širše dolenjske regije in rekreativcem, ki se želijo preizkusiti v prirejenem atletskem troboju. 

Nastopilo je ogromno število naših mladih atletov iz Atletskega kluba Krka in »podružnice« v Trebnjem. Mladi so dosegli veliko lepih rezultatov, predvsem pa je bil danes namen množična udeležba in nasmehi na obrazih mladih atletov. Manjkalo pa ni niti glasnih navijačev - staršev in ljubiteljev atletike.

FOTOGRAFIJE:  T U K A J 

Rezultati - T U K A J 
trebnje

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki