Ekipno prvenstvo za mlajše mladince, Koper - 2.9.2017

V Kopru je danes, na ekipnem prvenstvu, nastopila ekipa mlajših mladincev in mladink. Po lepem sončnem začetku dneva, ki je ekipo pričakal v Kopru, so se naši atleti in atletinje na zadnji ekipni tekmi v letošnji sezoni, trudili zbrati čim več točk. Tekmovanje je potekalo v težkih pogojih, saj je pihal močan veter, ki pa se je ves čas obračal (namerili so tudi več kot 7m/s v prsa). Uro pred zaključkom pa je tekmovanje prekinila močna nevihta in delegat je sprejel, da tekmovanje zaključijo. Tako nekaj disciplin niti niso izpeljali. Zaradi "nerodnega" izbora disciplin (samo 11 disciplin), je bila naša ekipa kar malo okrnjena, saj so naši atleti precej močni v disciplinah, ki pa žal niso bile umeščene v "program". Kljub temu so se mladinci odrezali odlično in osvojili tretje mesto, mladinke pa so bile sedme.

REZULTATI:  TUKAJ   VEČ SLIK: TUKAJ  
dsc 0291

Več ...

 

Miting Brugnera, 2.9.2017

Na mitingu v Brugneri, v Italiji, sta danes nastopila Tadej Hribar in Matjaž Pregrat. Tadej je v slabih vremenskih razmerah in močni konkurenci zasedel četrto mesto, z rezultatom 50.78m, Matjaž pa je nastopil v teku na 800m, kjer pa je bil s časom 1:58,23 trinajsti. 
brugnera

 

Universiada Taipei 2017 - po tekmovanju

Ob prihodu iz Univerziade, je Klara Ljubi strnila občutke udeleženk AK Krka in poslala nekaj fotografij.
"Klara Ljubi, Katja Ponikvar, Tjaša Potočar in Norma Resnik se z Univerzijade vračajo z mešanimi občutki. Vsekakor so si enotne, da jim bo izkušnja za vedno ostala v spominu. Veliko ljudi si namreč deli mnenje, da je to največje športno tekmovanje, takoj za olimpijskimi igrami, saj ne gre zgolj za srečanje vrhunskim športnikov, ampak hkrati uspešnih študentov. Usklajevanje tako študijske, kot športne kariere, pa je večinoma zelo zahtevno. Doživetje vzdušja in bivanja med vrhunskimi športniki v različnih panogah je definitivno nekaj, kar bi dekleta privoščila vsakemu športniku. Nekoliko manj zadovoljivi pa so dosežki s samega tekmovanja.
21277700 1402049033245535 788121222 o

Več ...

 

Hanžekovićev memorial, Zagreb - 29.8.2017

Matjaž Pregrat je nastopil na mendarodnem mitingu v Zagrebu, Hanžekovićevem memorialu. Tekmoval je v teku na 800m, kjer je s časom 1:57,79 zasedel šesto mesto. 
matjazpregrathanzek

 

Šesteroboj veteranskih reprezentanc AUT, HUN, CRO, CZE, SUI in SLO - Ptuj, 28.8.2017

26.8.2017 je na Ptuju potekal šesteroboj veteranski reprezentanc AUT, HUN, CRO, CZE, SUI in SLO. Nastopila sta po dva najboljša v posamičnih disciplinah iz vsake države, upoštevajoč starostni faktor. Mišo Matijević je nastopil v skoku s palico in z rezultatom 325cm (starostni faktor 378 cm) zasedel 9. mesto. Zaradi poškodb troskokašev se je pomeril tudi v troskoku, v katerem je nastopil nasploh prvič in z rezultatom 11.03m (starostni faktor 12,80m) zasedel 11. mesto. Nastopil je tudi v štafeti 4x100m, ki je zasedla 6.mesto. Moška in ženska veteranska reprezentanca SLO je zasedla skupno 4. mesto.
mispoptuj


 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki