SEJA UPRAVNEGA ODBORA A Z S

Upravni odbor AZS je na seji imenoval komisije in odbore.

V strokovnem svetu, ki ga bo še naprej vodil Martin Steiner, bosta med drugimi Andrej Jeriček (predstavnik trenerjev) in Igor Primc (vodja vrhunske selekcije tekmovalcev).

Glavni trener za skoke in mnogoboj je postal Slavko Malnar. 

Med atleti, s katerimi bo AZS podpisala individualne pogodbe sta Andrej Poljanec (trener Martin Lorenci) v 1. razredu atletov in atletinj in Igor Primc (trener Slavko Malnar) kot reprezentani. 

 

NOVA KLUBSKA OPREMA

V priloženem dokumentu so podatki o opremi, ki jo nameravamo nabaviti. Atleti in atletinje, ter drugi člani ste vabljeni, da na klubski mail ( Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ) do 15. 2. 2009 javite namero za nakup opreme (artikel, predvideno velikost /XS,S,M,L,XL,XXL/) glede na navedene kriterije in pogoje.

Oprema "Da Capo 2009" (.pdf)

 

 

 

šPORTNIK LETA 2008

Agencija za šport je razglasila najboljšega športnika, športnico in športni kolektiv v novomeški občini za leto 2008. Za najboljše so bili izbrani Košarkarski klub Krka, Dejan Sitar, član lokostrelskega kluba Varing in Sabina Šehić, članica kickboxing kluba Mirage CPS. 

Med športniki je drugo mesto osvojil Gregor Kokalovič, med športnicami pa tretje Maja Mohorovič. Med kolektivi smo se uvrstili v ožji izbor.

Kar osemnajst članov našega kluba je prejelo Županova priznanja za uspehe v letu 2008, Robert Dragan pa je prejel občinsko Bloudkovo srebrno značko za 20 let dela v športu.

V vlogi voditelja prireditve se je zelo izkazal Igor Primc.

Povezava!

 

šPORTNIK LETA 2008

Agencija za šport Novo mesto organizira podelitev nagrad najboljšim športnicam, športnikom in športnim kolektivom v Mestni občini Novo mesto za leto 2008.

Imamo svoja kandidata Majo Mohorovič in Gregorja Kokaloviča, kandidiramo pa tudi za najboljši kolektiv.

Predstavitev prireditve (ki bo 4. februarja 2009 ob 18. uri v Športni dvorani Marof) in kandidatov ter spletno glasovanje se nahaja na spletni strani Agencije za šport (povezava).

 

 

IZGRADNJA šPORTNE DVORANE VELODROM čEščA VAS

Ministrstvo za šolstvo in šport je objavilo rezultate razpisa za sofinanciranje investicij v športno rekreacijsko infrastrukturo II. Kandidatura Mestne občine Novo mesto za projekt športne dvorane veledrom Češča vas, v kateri je predvidena tudi atletska dvorana s krožno stezo, je dosegla sedmo mesto. Za projekt so bila odobrena sredstva v višini 2.000.000 €. 

Upamo, da bodo vsi, ki lahko pripomorejo k realizaciji projekta, sodelovali pri nadaljnih aktivnostih. 

 

 

 
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki