MITING VN VZAJEMNE - LJUBLJANA, 29.8.2010

 Danes je v Ljubljani potekal miting za veliko nagrado Vzajemne, na keteri so nastopili nekateri naši mladi atleti. Glavni del mitinga je potekal v poznih popoldanskih urah, mladi atleti pa so se pomerili že sredi popoldneva.

Več ...

 

JAKA žULIč PETI V FINALU OI - SINGAPUR 21.8.2010

 

foto: Peter Kastelic

 

Jaka je danes tekmoval v finalu meta diska prvih mladinskih Olimpijskih iger v Singapurju in osvojil končno 5.mesto z rezultatom 57.97m.

 

Do Jakove izjave smo že uspeli priti. Po finalnem nastopu pa je dejal: "Občutki so fenomenalni. Petega mesta na olimpijskih igrah nisem pričakoval, tako da sem res zelo zadovoljen z doseženim rezultatom. Zahvaljujem se vsem navijačem za vzpodbudo, staršema za vse kar sta mi nudila in pa trenerju Slavkotu Malnarju za vso pomoč, spremstvo, skratka za vse! Še enkrat, občutki so res neverjetni. To sezono sem izpeljal precej bolje, kot sem pričakoval. Zelo sem vesel, da se je tako izteklo."

 

Naj omenimo, da se je Jaka konec meseca marca, pa vse tja do sredine aprila tega leta, spopadal z boleznijo - infekcijsko mononukleozo, ki ga je priklenila na posteljo za slab mesec in takrat je izostal od treningov. Toda tega ni obešal na veliki zvon, pridno je treniral in bil vztrajen, odločen v uspeh. Na njegovem največjem in najpomembnejšem tekmovanju je dosegel osebni rekord in 5.mesto.

 

ISKRENE ČESTITKE!!!

 

Objave v medijih:

-Dolenjski list

-Radio Krka

-Siol Sportal

-Atletska zveza Slovenije

-Edolenjska

 

OTVORITEV GARDEROB - 20.8.2010

  

V Atletskem klubu Krka, smo v sodelovanju z Agencijo za šport in s sponzorji, ki so nam to prenovo tudi omogočili, dočakali prenovljene klubske prostore (garderobe). Prvi pobudnik za to prenovo je bil predsednik kluba Mario Mohorović, ki danes ni skrival navdušenja nad končanimi deli.

Dela pri obnovi smo začeli v drugi polovici junija. Na razpisu je  bil izbrani za izvedbo gradbenih del MB gradbeništvo in za izvedbo elektro inštalacijskih del Kovinotehna MKI. Pri izpeljavi projekta se jim je pridružilo še 19 naših sponzorjev, ki so pomagali z doniranim materialom in svojim delom. Med njimi so vsekakor Tovarna zdravil Krka, Remos, Roletarstvo Medle, Komunala Novo mesto, Trgovina Tilia, Kera grad, SKT, Zavarovalnica Triglav, NLB itn. Vrednost celotne investicije je okrog 40000€. Za poravnavo 40 % stroškov  izgradnje je AK Krka najel premostitveni kredit. Vložena finančna sredstva in donirani material nam bo kompenzirala Agencija za šport Novo mesto skozi kritje stroškov najemnin. Poleg obnove garderob smo kar nekaj truda in sredstev vložili tudi v obnovo metališča za disk na pomožnem metališču nad tribuno. Veseli smo, da smo uspeli uresničiti zastavljene projekte saj bodo naši člani od najmlajših kategorij naprej končno prišli do sodobno urejenih objektov.

Več ...

 

MITING "JERNEJEVO 2010", šENTJERNEJ - 18.8.2010

    

Naši atleti so nastopili na mitingu v Šentjerneju. Osvojili so zelo veliko medalj.

 

Več slik si lahko ogledate v nadaljevanju s klikom na video.

Več ...

 

OTVORITEV OBNOVLJENIH GARDEROB

Že nekaj časa poteka obnova garderob. Obnovitvena dela so že skoraj pri koncu. Obveščamo vas, da bo otvoritev garderob v petek, 20.8.2010 ob 10.00 uri.

 

Več si lahko preberete v vabilu: OTVORITEV GARDEROB.

 

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki