TROBOJ REPREZENTANC ZA PIONIRJE, MARIBOR - 2.10.2010

Danes je v Mariboru potekal troboj reprezentanc (Hrvaška, Madžarska, Slovenija), kjer so nastopili trije naši pionirji, Ahac Moretti, Nina Luzar in Katarina Juršič.

Ahac je potrdil odlično formo, saj je preskočil 194 centimetrov (kar je njegov drugi najboljši rezultat) in zasedel drugo mesto. Nina je bila v teku na 100m s časom 13.32s šesta, prav tako je bila šesta Katarina Juršič v metu kladiva, z rezultatom 37.36m. 

Nina je nastopila tudi v štafeti 4x100m, kjer pa so bila dekleta tretja.

 

APS V MNOGOBOJIH, PTUJ (prvi dan) - 1.10.2010

  

Danes in jutri na Ptuju poteka APS v mnogobojih za vse kategorije. Nastopili so tudi nekateri naši atleti in atletinje.

Več ...

 

SAVARIA POKAL, MARIBOR - 28.9.2010

Danes je v Mariboru potekal že 39. Savaria pokal, kjer so reprezentanco Slovenije zastopali štirje člani našega kluba.

Zelo uspešen je bil Klemen Bučar, ki je zmagal v metu kopja z rezultatom  62.75m. Glede na to, da je v bistvu že konec sezone, je za Klemna to zelo soliden rezultat. Kristina Krnc je bila druga v metu diska z rezultatom 30.98m, Matic Režek pa je bil v metu krogle z metom dolgim 10.25m tretji. Nina Luzar je tekla v štafeti 4x100m, kjer pa so dekleta s časom 50.07s zasedla tretje mesto.

Objave v medijih:  -Lokalno.si

 

PRIMOž KOBE ODLIčEN NA BERLINSKEM MARATONU - 26.9.2010

 

Primož Kobe se je danes udeležil maratona v Berlinu. Nastopil je v polmaratonu, kjer je iz kilometra v kilometer podiral rekorde. Tako je od petega kilometra dalje tekel vse bolje in sicer, 10km (30:38), 15km (46:40), 20km (1:03,06) in polmaraton (1:06,39).

Primož se nam je na hitro javil in sporočil te rezultate, omenil je pa tudi, da je na 15 kilometru hotel odstopiti, a je vseeno dokončal tekmo (na ta maraton je šel namreč bolj z nameni narediti dober trening, tako mu je svetoval trener). Tudi vreme ni bilo ravno vzpodbudno, saj je deževalo in bilo precej hladno. Glede na rekorde, ki jih je danes dosegel, pravi, da gre v Torinu (maraton, ki ga čaka 14. novembra) na normo za Olimpijske igre.

Objave v medijih:  -Dolenjski list    -Radio Krka   -Edolenjska

 

ZAKLJUčEK SEZONE 2010

In že smo v zaključku atletske sezone 2010. Večina atletov, je sezono že zaključila oz se že pripravlja na naslednjo sezono, nekateri pa imajo še nekaj tekem pred sabo (predvsem tekači na dolge proge, ki jih čakajo še krosi in pa dijaki, ki imajo še šolska tekmovanja).

Kaj so izjavili najuspešnejši atleti v letošnjem letu, pa si lahko pogledate v nadaljevanju.

Več ...

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki