PRIMOžU NASLOV DRžAVNEGA PRVAKA TUDI V POLMARATONU, LJUBLJANA - 24.10.2010

 Primož Kobe je danes nastopil na Ljubljanskem maratonu in sicer v polmaratonu (21km), ki je štel tudi za državno prvenstvo. Primož je tekel odlično. Zopet je potrdil odlično formo, saj je zmagal z rekordnim časom 1:04,55. Premagal je tudi Toneta Kosmača, s katerim se je boril za zmago v ciljnem šprintu. S tem rezultatom je podrl tudi rekord svojega trenerja, Romana Kejžarja. Po tekmi je Primož dejal, da je zelo zelo zadovoljen.

ČESTITAMO!

Objave v medijih: -Radio Krka  -Dolenjski list  -Siol Sportal  -24ur.com  -Edolenjska

 

KLUBSKI PIKNIK - 22.10.2010

Kot že nekaj let prej, smo tudi letos imeli klubski piknik. Če zanemarimo rahlo hladno vreme, je piknik uspel. Sonce, atletska družba, dobra hrana, kostanj,... Skratka imeli smo se fajn. Kako fajn, pa si oglejte v videu:

Klubski piknik from Atletski klub Krka on Vimeo.

 

PRIMOž KOBE DRžAVNI PRVAK V CESTNEM TEKU, SLOVENJ GRADEC - 17.10.2010

V Slovenj Gradcu je danes potekalo odprto Državno prvenstvo v cestnih tekih, kjer je Primož Kobe na progi, dolgi 9.8km, zmagal (s časom 0:29,36) in postal aktualni državni prvak. Primož je do zmage prišel v samem finišu, kjer je premagal Toneta Kosmača, trenutno enega boljših maratoncev pri nas.

Naslednjo nedeljo Primoža čaka nastop na ljubljanskem maratonu, kjer bo na stopil na polmaratonu (21km). Kot smo že omenili pred slabim mesecem, bo 14.11. Primož nastopil na maratonu v Torinu, kjer bo lovil normo za Olimpijske igre in Svetovno prvenstvo v atletiki, ki bo naslednje leto v Daeguju v Južni Koreji.

ČESTITAMO!

Objave v medijih:  -Radio Krka  -Siol Sportal -Dolenjski list

 

DRžAVNO SREDNJEšOLSKO PRVENSTVO, SLOVENSKA BISTRICA - 13.10.2010

Danes je v Slovenski Bistrici potekalo finale Državnega prvenstva za srednje šole. Naslov državnega prvaka sta si prislužila Ahac Moretti v skoku  v višino, s preskočenimi 191 centimetri in Jaka Žulič v metu krogle, z rezultatom 14.41m.

 

ATLETI PRIDNO TRENIRAJO - 12.10.2010

   

Atleti našega kluba (od Atletske abecede pa vse do članov) že pridno trenirajo za prihajajočo sezono. Več si lahko ogledate skozi slike.

Več ...

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki