KOKALOVIć V MILANU ZAKLJUčIL LETOšNJO SEZONO

Gregor Kokalović je včeraj zvečer (9.9.2010) nastopil na močnem mednarodnem mitingu v Milanu. V zelo močni konkurenci, v teku na 200m je osvojil šesto mesto s časom 21.65s. S tem mitngom je Gregor tudi sklenil letošnjo sezono. Priprave na naslednjo sezono bodo veliko bolj sproščene in neobremenjene, saj je v torek opravil še zadnji izpit na fakulteti (Kemijska tehnologija), čaka ga samo še diploma. Tako bo svoje misli in energijo lahko veliko bolj usmeril v atletiko.

 

Objave v medijih:

-Siol Sportal

-Dolenjski list

-Radio Krka

 

DP ML čLANI, CELJE - 5.9.2010 (drugi dan)

Za mlajšimi člani in članicami je tudi drugi dan prvenstva, ki je našim atletom prinesel uvrstitve na stopničkah.

Več ...

 

POLJANEC USPEšEN V ITALIJI - 4.9.2010

Andrej Poljanec je nastopil danes v italijanskem mestu Brugnera, kjer je s preskočenimi 530 centimetri zmagal. Andrej je premagal tudi njegovega prijatelja, Finca Jarna Kivioja, ki je preskočil 520 centimetrov. Andrej je z Jarnom treniral v času študija v Zda, zdaj pa skupaj nastopata na mitingih po Evropi.

 

Objave v medijih:

-Dolenjski list

 

APS ZA MLAJšE MLADINCE, PTUJ - 4.9.2010

Medtem, ko je mlajše člansko Državno prvenstvo potekalo v Celju, so se mlajše mladinci merili na Ptuju na Atletskem pokalu Slovenije. Domov so se vrnili z dvema zmagama, dvema drugima mestoma in dvema tretjima mestoma.

Več ...

 

MLAJšE čLANSKO DP, CELJE - 4.9.2010 (prvi dan)

   

V Celju je danes potekalo Državno prvenstvo za mlajše člane in članice. Nekajkrat so na stopničke stopili tudi naši mlajši člani in mlajše članice.

Več ...

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki