DP ZA MLAJšE MLADINCE + MITING, Ljubljana - 5.2.2011

Na današnjem Državnem prvenstvu za mlajše mladince se je odlično odrezal Ahac Moretti, ki je s preskočenimi 191 centimetri postal državni prvak v skoku v višino. Po besedah njegovega trenerja Slavca Malnarja, Ahac ni bil daleč od uspeha na 197 centimetrov. Glede na to, da Ahac prihaja v dobro formo, se nadeja, da mu uspe narediti normo za mladinsko Svetovno prvenstvo in Eyof že v zimski sezoni.

V višino je skakal tudi Franc Povše, ki je s preskočenimi 170 centimetri zasedel četrto mesto (imel je isti rezultat kot tretje uvrščeni, a žal več poprav).

V teku na 60m je nastopila Nina Luzar, ki s časom 8.20s zasedla sedmo mesto, Anita Repše je v teku na 60m z ovirami v kvalifikacijah odtekla osebni rekord, ki sedaj znaša 9.69s. V finalu je tekla malo slabše (9.80s) in zasedla končno osmo mesto.

Po državnem prvenstvu je bil še miting, na katerem je nastopil Martin Gradišek v troskoku. Skočil je 15.04m daleč in zmagal.

Objave v medijih:  -Radio Krka  -Dolenjski list  -nmsport.si

   

 

DP V LINZU V KROžNIH TEKIH + MITING, 3.2.2011

V Linzu je potekalo Državno prvenstvo v krožnih tekih in miting Guglindoor 2011. Štupar odtekel osebni rekord, na mitingu nastopila Poljanec in Drobničeva.

    

Več ...

 

MAJA MOHOROVIć šPORTNICA LETA, KOKALOVIć TRETJI

Na današnji podelitvi "Športnik leta" smo dobili športnico leta, Majo Mohorović. Med moškimi predstavniki smo imeli Gregorja Kokalovića, ki pa je zasedel tretje mesto.

ČESTITAMO!

Kump, Mohorovičeva in košarkarji from vaskanal on Vimeo.

 

Mednarodni miting, Dunaj - 1.2.2011

Na mednarodnem mitingu na Dunaju so nastopili naši člani. Najbolje se je odrezal Andrej Poljanec, ki je v skoku s palico, s preskočenimi 5.28m zmagal. Andrej napreduje iz tekme v tekmo, tako, da se v prihodje nadejamo še boljšh rezultatov. Mateja Drobnič, ki je prav tako nastopila v skoku s palico je s preskočenimi 3.73m zasedla peto mesto. Gregor Kokalović je v kvalifikacijah teka na 60m tekel 6.88s, v finalu pa je v cilj pritekel s časom 6.96s in zasedel šesto mesto. Martin Gradišek je tokrat skakal v daljino in skočil 656 centimetrov in zasedel deveto mesto.

 

Tiskovna konferenca za medije v zvezi z dvorano v Češči vasi

Na konferenci za medije bodo predstavili aktivnosti v zvezi z izgradnjo pokrite atletsko-kolesarske dvorane v Novem mestu.

Več si lahko preberete: VABILO NA TISKOVNO KONFERENCO

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki