Tečaj za nove atletske sodnike, 9.1.2010

Združenje atletskih sodnikov bo 9.1.2010 organiziral tečaj za nove atletske sodnike, napredovanje sodnikov. Seveda pa je seminar namenjen tudi obstoječim atletskim sodnikom vseh kategorij, da se osveži znanje (v zadnjih letih veliko sprememb, pa tudi od 1.11.2009 veljajo nove spremembe).

Seminar bo potekal v sejni sobi na stadionu Portoval, predviden začetek ob 9.00 uri, in bo trajal približno do 14. ure.

Seminar bo organiziran, če bo vsaj 8 kandidatov. Program usposabljanja je priložen. Prav tako so priložena tudi atletska pravila (tudi dodatek) in prosimo, da se le-ta pred začetkom seminarja pregleda, da bo seminar potekal bolj učinkovito. Samo kot opomba: na Gimnaziji Novo mesto je dogovorjeno, da je to lahko tudi eden izmed izbirnih vsebin, ker bomo na koncu podali poročilo za posameznike.

Če imate vprašanja o seminarju ali kakšno drugo vprašanje, pišite Andreju Kotniku ( Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ) ali Igorju Nikoliču ( Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ) ali Gregorju Rusu ( Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ).

ZAS Novo mesto

 

 

SREčNO 2010

 

                        

 

NAMENITEV DELA DOHODNINE ZA DONACIJE

Tudi letos bi vas radi ob koncu leta spomnili na možnost, da del odmerjene vam dohodnine namesto v državni proračun namenite za delovanje našega društva.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste se že v lanskem letu odločili za to možnost. Vabljeni pa tudi vsi ostali.

Priporočilo, obrazec in navodilo za izpolnjevanje obrazca:

 - Priporočilo (prošnja) za namenitev dela dohodnine za donacijo (pdf) 

- Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije: obrazec (pdf), navodilo (pdf)  

 

 

MITJA KREVS 66. NA EP V KROSU

 

                         

Danes je v Dublinu (Irska) potekalo Evropsko prvenstvu v krosu, kjer je barve Slovenije zastopal tudi član Atletskega kluba Krka, Mitja Krevs.

Več ...

 

GREGOR KOKALOVIć NA RADIU 1

                            

Gregor je imel nedavno na Radiu1 intervju, v katerem je pojasnil kako usklajuje treninge in študijske obveznosti ter kakšne cilje ima v prihajajoči sezoni.

Posnetek intervjuja lahko poslušate na Gregorjevem spletnem blogu: http://gregorkokalovic.blogspot.si/.

 
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki