MEDALJE NA DOMAčIH PRVENSTVIH V 2010

Na Siol Sportalu si lahko ogledate, kako so tekmovali atleti v letu 2010 na domačih prvenstvih. Med člani zaseda Primož Kobe tretje mesto - v letošnjem letu je osvojil pet medalj (3 zlate, 1 srebrno, 1 bronasto).

Visoko na lestvici je tudi naš klub in sicer v moški kategoriji, kjer so fantje v letošnjem letu dosegli kar 65 medalj (21 zlatih, 20 srebrnih, 24 bronastih) in se uvrstili takoj za največjim klubom v Sloveniji, Massom.

Vse pohvale in čestitke atletom in njihovim trenerjem!

 

"MLADI UPI" - BREDA šKEDELJ

  

Tokrat vam predstavljamo Bredo Škedelj, ki je v atletiko prišla iz rokometnih vod. Zakaj je Breda presedlala iz ekipnega športa v individualni, pa izveste v nadaljevanju. 

Več ...

 

NOVINARSKA KONFERENCA - čEščA VAS, 29.11.2010

    

Danes je bila v Češči vasi novinarska konferenca, kjer so medijem predstavili načrt projekta veledroma, ki bo večnamenski (za kolesarje, atlete, ...). V ta projekt je veliko truda vložil tudi naš trener, Slavko Malnar, ki je s trdno voljo in vztrajnostjo pripomogel k temu, da bodo atleti in kolesarji le prišli do zelo potrebnih prostorov za treninge in tekmovanja.

Preberete si lahko kaj o tem meni Slavko in si ogledate foto utrinke z današnje novinarske konference.

Več ...

 

IN SE JE ZAčELO ... - 26.11.2010

... slabo vreme. Zapadel je prvi sneg, katerega smo se vsi bali, saj atleti nimajo nobene dvorane v Novem mestu, ki bi bila primerna za treninge. Kljub nekaterim novim letošnjim pridobitvam (nove garderobe, fitnes), atleti v zimskem času še vedno nimajo pravih pogojev. Tako so se primorani ogrevati po zasneženem stadionu, ali pa v bližnji garaži za avtomobile, katera pa tudi ni ravno primeren prostor za to. Nekateri atleti to zimsko problematiko rešujejo s pripravami v toplih krajih, vsi pa te možnosti nimajo, bodisi zaradi financ ali česa drugega. Tako smo vsi v upanju, da le dobimo dvorano v Češči vasi, zaradi katere bi lahko dvignili nivo dolenjske in tudi celotne slovenske atletike.

    

   

Objave v medijih:  -Radio Krka

 

NOVINARSKA KONFERENCA - čEščA VAS

V ponedeljek, 29.11.2010 bo novinarska konferenca glede veledroma v Češči vasi.

Več v VABILU.

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki