Priprave Beograd - 24.11. - 2.12.2017

Ker se približuje zimska atletska tekmovalna sezona, sta se skupini šprinterjev in skakalcev odpravili na priprave v krožno dvorano v Beograd, kjer so imeli vrhunske pogoje za treninge. Šprinterji, pod vodstvom Andreja Jerička, bodo opravili priprave v treh vikendih, skakalci pod okriljem Mateje Drobnič pa so bili na pripravah skupaj en teden. Atleti so trenirali dvakrat na dan, v dvorano pa so se odpravili predvsem zaradi treningov tehnike, katere pozimi v Novem mestu nimajo kje opravljati. Ker so vsi zelo navdušeni nad krožno dvorano, jo že nestrpno pričakujejo prihodnje leto na Veledromu, s katero bi privarčevali tako na času, predvsem pa na denarju, ki ga morajo zdaj vlagati v dvorane v tujini in dolge poti do tja.
dsc 0215

Več ...

 

Polmaraton Palmanova, 19.11.2017

Klara Ljubi je danes nastopila na polmaratonu v Italiji - v Palmanovi, kjer je krepko postavila osebni in klubski rekord, ki zdaj znaša 1:21,23. V svoji kategoriji je zmagala, absolutno pa je bila druga. Čestitamo!
1

Več ...

 

Ljubljanski maraton, 29.10.2017

Na Volkswagen 22. Ljubljanskem maratonu je bila na polmaratonski razdalji najboljša med Slovenkami Klara Ljubi, s časom 1:22'49", kar je tudi njen nov osebni in klubski članski rekord. Absolutno je za zmagovalko, ki prihaja iz sosednje Madžarske, zastala za pičlih 12 sekund, ki jih predpisuje startu v ozadju in nepregledu nad konkurenco. Tekmovalki se je v zadnjem delu polmaratona približala, a je zmanjkalo metrov. Na isti razdalji je bil 11. absolutno Puš Sebastjan s časom 1:15'18". Za dobre 3 minute je zmagal v svoji starostni kategoriji. Čestitke obema našima atletoma za odmeven nastop na največji tekaški prireditvi v Sloveniji.
lm 2017-w hmObjave v medijih:  Lokalno.si  Siol.net             

 

Atletski vrtec AK Krka

Spoštovani!

Z mesecem novembrom 2017 v Atletskem klubu Krka Novo mesto pričenjamo z atletskim vrtcem, za otroke stare 3 in 4 leta. Gre za vadbo, prilagojeno starosti otrok ter njihovem motoričnem razvoju, poudarek pa je predvsem na naravnih oblikah gibanja.

Otroci bodo vadili skupaj s starši, pod strokovnim vodstvom profesorice športne vzgoje, Mirjam Bauer.

KDAJ: vsak torek, med 16.30 in 17.30 uro;
KJE: v Športni dvorani Leona Štuklja na Šegovi ulici 112 v Novem mestu (vhod zadaj, z zgornje tribune);
CENA VADBE: 16 eur/mesec;
PRIČETEK VADBE: 7.11.2017.

Predstavitev: TUKAJ
Prijavnica: TUKAJ   

AK Krka
 

Atletska abeceda AK Krka - vadba v telovadnici

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da s 6. novembrom 2017 pričnemo z vadbo Atletske abecede v telovadnici Gimnazije Novo mesto (Seidlova cesta 9, vhod v telovadnico z zadnje strani stavbe).

Vadeči v skupini A za vadbo potrebujejo šolske copate (balerinke), vadeči v skupini B pa čisto športno obutev.
Termini vadbe ostajajo nespremenjeni:
skupina A: ponedeljek in sreda, od 16.30 do 17.30
skupina B: ponedeljek in sreda, od 17.30 do 18.30
Med šolskimi počitnicami ni vadbe.

Športni pozdrav!
Atletska abeceda AK Krka

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki